
onze bistro op zondag is open van 12u tot 21u (reservatie mogelijk)
4 gangen: volw.: 39,90 euro - kids: 20,00 euro
3 gangen: volw.: 31,90 euro - kids: 16,00 euro (zonder voorgerecht)
-
30 maart ‘25
zeemanspotje
bouillon van fijne groentjes
steak met pepersaus, salade & frieten
portugees taartje met ijs van pistache -
6 april ‘25
carpaccio van rund met parmezaan
kervelsoep
suprême van kip met champignonroom, groenten & kroketten
ijs met aardbeien -
13 april ‘25
tomaat gevuld met krab & garnalen
courgettesoep
prins orloffgebraad met tuinboontjes & kroketten
tiramisu met speculaas
paasBRUNCH
zondag 20 april ’25 (10u tot 15u)
ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt- en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
inclusief warme dranken & fruitsappen
prijs: volwassenen 54.00 euro - kids 27.00 euro
-
27 april ’25
scampi spiesje
andalousische roomsoep
kalkoengebraad met champignonroom, groenten & denappels
fabiolaschotel -
4 mei ‘25
zeevruchtencocktail
courgettesoep
rosbief met groenten & kroketten
ijs met warme chocolade -
11 mei ‘25
kaaskroketten
bouillon met fijne groenten
steak met pepersaus, slaatje & frieten
chocolademousse -
18 mei ‘25
mini loempia met zoetzure saus
aspergevelouté
kalfsblanquette met slaatje & puree
ijs met fruitsaté -
25 mei ‘25
ardeense ham met meloen
witloofsoep
suprême van kip met champignonroom, groenten & kroketten
moelleux van chocolade met ijs -
1 juni ‘25
slaatje van krab & garnalen
waterkersroomsoep
kalkoen met jagersaus, groenten & aardappelnootjes
tiramisu met speculaas -
8 juni ‘25
kipcocktail
kervelsoep
varkensgebraad met champignonroom, groenten & kroketten
saffraanrijst -
15 juni ‘25
koninginnepasteitje
tomatensoep
varkenshaasje met blackwellsaus, groenten & kroketten
roomijs met aardbeien -
22 juni ’25
carpaccio van rund met parmezaan
kippensoep
zalm in mousselinesaus & preipuree
bavarois van rode vruchten -
29 juni ‘25
garnaalkroketten
andalousische roomsoep
prins orloffgebraad met groenten & kroketten
rijstpap met vers fruit