onze bistro op zondag is open van 12u tot 21u (reservatie mogelijk)
4 gangen: volw.: 39,90 euro - kids: 20,00 euro
3 gangen: volw.: 31,90 euro - kids: 16,00 euro (zonder voorgerecht)

  • 30 maart ‘25

    zeemanspotje
    bouillon van fijne groentjes
    steak met pepersaus, salade & frieten
    portugees taartje met ijs van pistache

  • 6 april ‘25

    carpaccio van rund met parmezaan
    kervelsoep
    suprême van kip met champignonroom, groenten & kroketten
    ijs met aardbeien

  • 13 april ‘25

    tomaat gevuld met krab & garnalen
    courgettesoep
    prins orloffgebraad met tuinboontjes & kroketten
    tiramisu met speculaas

paasBRUNCH

zondag 20 april ’25 (10u tot 15u)

ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt- en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
inclusief warme dranken & fruitsappen

prijs: volwassenen 54.00 euro - kids 27.00 euro

  • 27 april ’25

    scampi spiesje
    andalousische roomsoep
    kalkoengebraad met champignonroom, groenten & denappels
    fabiolaschotel

  • 4 mei ‘25

    zeevruchtencocktail
    courgettesoep
    rosbief met groenten & kroketten
    ijs met warme chocolade

  • 11 mei ‘25

    kaaskroketten
    bouillon met fijne groenten
    steak met pepersaus, slaatje & frieten
    chocolademousse

  • 18 mei ‘25

    mini loempia met zoetzure saus
    aspergevelouté
    kalfsblanquette met slaatje & puree
    ijs met fruitsaté

  • 25 mei ‘25

    ardeense ham met meloen
    witloofsoep
    suprême van kip met champignonroom, groenten & kroketten
    moelleux van chocolade met ijs

  • 1 juni ‘25

    slaatje van krab & garnalen
    waterkersroomsoep
    kalkoen met jagersaus, groenten & aardappelnootjes
    tiramisu met speculaas

  • 8 juni ‘25

    kipcocktail
    kervelsoep
    varkensgebraad met champignonroom, groenten & kroketten
    saffraanrijst   

  • 15 juni ‘25

    koninginnepasteitje
    tomatensoep
    varkenshaasje met blackwellsaus, groenten & kroketten
    roomijs met aardbeien

  • 22 juni ’25

    carpaccio van rund met parmezaan
    kippensoep
    zalm in mousselinesaus & preipuree
    bavarois van rode vruchten

  • 29 juni ‘25

    garnaalkroketten
    andalousische roomsoep
    prins orloffgebraad met groenten & kroketten
    rijstpap met vers fruit